Munkatársat keresünk - csatlakozz hozzánk

Azonnali kezdéssel keressük a western stílusra nyitott értékesítő munkatársunkat III. Kerületi üzletünkbe.

Igényes munkakörnyezet, fiatalos, életvidám csapat várja csatlakozásodat!
Rugalmas és barátságos vezetők betanítanak a kézzel gyártott, eredeti western csizmák, farmerek, egyedi ruhák, ingek titkaiba, kezeled majd a pénztárgépet és dolgozol majd a webshop értékesítésben is.

Árut rendelsz, szállítmányt veszel át, raktári készleteket kezelsz majd, tehát önálló és felelősségteljes a leendő munkaköröd. Az üzlet stílusának megfelelő munkaruháról gondoskodunk, ami ha hosszabb távon nálunk maradsz, a tiéd lesz! Szeretnénk, ha jó megjelenésed párosulna kiváló kommunikációs képességgel is, és szerencsés lenne, ha lenne tapasztalatod a vevők kezelésében és kiszolgálásában is.
Alapfokú Angol és/vagy német nyelvtudásra munkád során szükséged lesz.

Munkádat versenyképes alapfizetéssel, pótlékokkal és egyedi prémiummal honoráljuk.

Jelentkezésedet fényképpel és fizetési igény megjelölésével kérlek küldd el az alábbi címre: consultant@t-online.hu 

 

 

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol