Munkatársat keresünk - csatlakozz hozzánk

A kor nem számít!

Azonnali kezdéssel keressük a western stílusra nyitott értékesítő munkatársunkat III. Kerületi üzletünkbe.

Mi lehetőséget adunk. Nincsenek nagy elvárásaink, de szeretnénk, ha mosolyogva, kitartóan és becsületesen végeznéd a munkádat. Ez nálunk viszont számít!
 
Mi itt a WILD WEST STORE -ban tiszteljük egymást, szeretünk tanulni és nyitottak vagyunk egymás ötleteire, véleményére. Olyan munkatársat keresünk, aki örök fiatal, osztja pozitív hozzáállásunkat és értékeinket.
 
Ne félj semmitől, nálunk több területen is kipróbálhatod magad: eladásban, vevőszolgálati feladatokban, webshop üzemeltetésben, és akár adminisztrációban!
Minden nap más és más, rengeteg érdekes emberrel fogsz találkozni, hírességeket is öltöztetünk, a külföldi vásárlók is jelentős számban jönnek hozzánk. Ezért szerencsés lenne, ha egy kicsit tudnál angolul is. 
 
 
Szóval, egy nagyon jó kis csapat várja belépésedet, ne habozz, küldd el jelentkezésedet a következő címre: info@wildwest.hu
 

A részleteket személyesen megbeszéljük!

 

 

 

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol