NYÁR ELEJI MEGÚJULÁS! nyereményjáték játékszabályzata

"NYÁR ELEJI MEGÚJULÁS!” nyereményjáték játékszabályzata

 

A JÁTÉK SZERVEZŐJE
A "NYÁR ELEJI MEGÚJULÁS!” nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Wild West Store Kft. (székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 84.., e-mail:  bolt@wildwest.hu) (a továbbiakban: Szervező). A nyereményt Péntek Ágnes EV, (cím: 1042 Budapest, Árpád út 90-92. "Friday Salon”) biztosítja. 

KIK VEHETNEK RÉSZT A JÁTÉKBAN?
A játékban azon 18 életévét betöltött természetes személyek, akik 2024 május 17. és 2024 június 17. között bruttó 30.000 Ft fölötti értékben vásárolnak üzletünkben online webshopunkban (wildwest.hu). A játékban minden 30.000 Ft fölötti vásárlás beleszámít, így ha valaki több vásárlást hajt végre a promóciós időszakon belül, mely teljesíti a feltételeket, úgy az a vásárló annyiszor vesz részt a nyeremény sorsolásakor. 

A személyesen üzletünkben vásárlók csak abban az esetben vesznek részt a játékban, amennyiben ezirányú szándékukat a helyszínen írásban megerősítették és elfogadták az adataik kezelését. Adatkezelési szabályzatunk itt megtekinthető:

https://www.wildwest.hu/hu/adatvedelmi-szabalyzat

A webhopunkban vásárlók az adataik kezelésének elfogadásával automatikusan jogosultak a nyereményjátékban való részvételre. Online vásárlás esetén a Játék időszaka alatt, 2024 május 17. és 2024 június 17. között megrendelt és kiszállított, átvett rendelések vehetnek részt a játékban. A kiszállítás alatt lévő, vagy személyes átvételre váró rendelések a játékban nem vesznek részt!

A NYERTES KIVÁLASZTÁSÁNAK MENETE

A nyereményjáték lezártát követően a játékban részt vevők vásárlási azonosítóját egy online sorsoló programba töltjük be, mely segítségével egy nyertest és egy darab pótnyertest sorsolunk ki. A sorsolás nyilvános, közjegyző nem vesz részt a sorsoláson, azonban a nyertes sorsolásáról képernyőfelvételt készítünk.  
A sorsolás időpontja 2024 június 18 15.000 óra. Helyszíne: Wild West Store üzlet, 1032 Budapest, Szőlő u. 84.. 

KIZÁRÁSOK
A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Játék szervezésében/lebonyolításában részt vevő egyéb személyek és közeli hozzátartozói.

NYEREMÉNY, NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTADÁSA

A nyeremény egy darab alakformáló kezelés bérlet. Részletek:  https://infinitysilhouette.com/product/otcsillagos-modszer-alkalmak-has-csipo-comb-fenek-kezeles/

A kezelésre jogosító bérlet kupont személyesen üzletünkben vagy a nyeremény beváltásának helyszínén (Péntek Ágnes EV 1042 Budapest, Árpád út 90-92. Friday Salon) vehető át, előre egyeztetett időpontban.

Nyertesség esetén a sorsolást követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldött elektronikus üzenet (e-mail) formájában és telefonon is két alkalommal értesíjük a nyertes játékost. Amennyiben 14 napon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot a nyertessel, úgy automatikusan a 2. nyertes kerül a nyertes helyére. Amennyiben a 2. nyertessl sem sikerül felvenni a kapcsolatot 14 napon belül, úgy a nyereményjáték sikertelenül lezárul, nyertest nem hirdetünk.  

A Játékosok a regisztráció során megadott adataik útján kerülnek azonosításra, így az adatok esetleges változásaiból eredő problémákért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a játékból. 
A nyeremény készpénzre nem váltható. 

INFORMÁCIÓ A JÁTÉKRÓL

A résztvevők kérdéseiket, illetve észrevételeiket elküldhetik a bolt@wildwest.hu email címre, vagy felvehetik a kapcsolatot a Szervezővel. 

VEGYES RENDELKEZÉSEK

A Szervező a nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállal.
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy az online vásárlást érintő bármilyen manipulációt, a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a vásárlót azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező a nyertes teljes nevét, valamint nyereményét a honlapján valamint Socialmédia felületein közzéteheti, amelyhez a játékosok a játékban való részvétellel hozzájárulnak.

Budapest, 2024. május 17.
Wild West Store Kft.
Szervező

 

 

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol