Nagy áprilisi Sancho csizmavásár

Gyere be hozzánk, vásárolj egy kézzel varrott, egyedi Sancho csizmát - mi megajándékozunk egy teljes árú farmernadrággal! 

Válassz magadnak bolti készleten lévő Sancho csizmából és mi ajándékba adunk neked egy Lee vagy Wrangler farmer nadrágot

Akció időtartama: 2022. április 4 - 31.
Egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

(Lee és Wrangler farmer választékunkat ide kattintva találod)

Sancho Abarca Boots - spanyol kézműves csizmák   

SANCHO ABARCA vállalkozás 1947-óta gyárt ízléses minőségi csizmákat a spanyolországi Almansában található gyárában. A gazdasági viharokat átélt vállalkozás töretlen célkitűzése a hagyományos cipőiparművészet ápolása és a "minőség a mennyiség helyett" alapelv. 

Csizmáik kifinomult, végletekig preciz, kézzel készített művészeti remekművek, melyek mindenkit első látásra rabul ejtenek.

Kínáltunkban egyaránt megtalálhatóak a trendi divatos és country stílusú csizmák és bokacsizmák, valamint klasszikus biker csizmák, változatos bőrváltozatban. 

 

Várunk 2022. április 4-31. között üzletünkben, fedezd fel a Sancho Boots különleges világát!

Akciónk keretében, az üzletünkben vásárolt új Sancho csizmád mellé, most ajándékba adunk egy LEE vagy Wrangler farmert! 

 

Várunk üzletünkben!
Ne feledd a készletek végesek, gyere szerezd meg minél előbb a kiszemelt Sancho-dat!

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol