Kapcsolat

Wild West Store

1032 Budapest, Szőlő utca 84.
Telefon: +36-30-506-8584
E-mail: bolt@wildwest.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 10:00-15:00
Kedd - Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-13:00
Vasárnap: Zárva

rólunk

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.

Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

Tudjuk, miért jöttél, hiszen ismerünk. Bizonyos szempontból olyan vagy, mint mi – hasonlítunk egymásra abban, hogy szeretünk különbözni másoktól. Szeretjük különlegesnek érezni magunkat a ruhánkban. Szeretjük, ha nem veszünk el a tömegben, hiszen Te is és mi is vállaljuk az egyéniségünket. A western divat pedig gondoskodik erről, ebben biztosak lehetünk, hiszen a nálunk forgalmazott termékek nemcsak minőségükkel, de egyedi stílusukkal is garantálják a hozzánk méltó megjelenést.

Sendra

Mitől ilyen ismertek világszerte a Sendra cég által készített westerncsizmák?
A cég 1913-ban alakult, így a legújabb Cuervo modellek közel 90 év tapasztalatát hordozzák.

Mik azok a speciális technológiák - ha nem szakmai titok- amelyek ilyen kiemelkedővé teszik ezeket a csizmákat?
Egyáltalán nem titok, sőt minden érdeklődőnek szívesen elmagyarázzuk. A kézzel varrott dupla rámavarrással készített csizmákat kizárólag első osztályú bőrök felhasználásával gyártják. A talp extra vastagságú és keménységű marhabőrből készül, a sarok különleges préselt bőrrétegekből áll, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot. Bármelyik csizmát választják, mindegyik ugyanazt a komfortot fogja biztosítani. A talpban elhelyezett lépéspuhító parafabetét, a csizma belsejét borító puha sertésbőr, a talpmerevítő rugalmas acéllap mind a viselő kényelmét szolgálják.

Mi a jelentősége , hogy ezek a csizmák ilyen díszítettek és színesek?
Vannak tradicionális színek és motívumok, de még a mai modern díszítések is a több száz éves hagyományokból és színvilágból táplálkoznak. Így mindenki az egyéniségének és ízlésének megfelelő csizmát viselheti.

Ha személyesen szeretnénk meggyőződni ezekről, akkor hol találjuk meg Önöket?
Óbudán, a Szőlő u.84.szám alatt van a cég referenciaboltja, ahol szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket és vásárlókat.

 

 

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol