Aktuális ajánlatunk

Gyere be hozzánk, vásárolj egy kézzel varrott, egyedi Sancho csizmát - mi megajándékozunk egy teljes árú farmernadrággal! Válassz magadnak bolti készleten lévő Sancho csizmából és mi ajándékba adunk neked egy Lee vagy Wrangler farmer nadrágot! Akció időtartama: 2022. április 4 - 31. Egyéb kedvezménnyel nem összevonható! (Lee és Wrangler farmer választékunkat ide kattintva találod) Sancho Abarca Bo...

Érdekességek a Vadnyugatról

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol