Érdekességek a Vadnyugatról

Aki azt hinné, hogy a Vadnyugat ma már csak történelem, az nagyon nagyot téved. Ha azt mondjuk: velünk élő történelem, talán már közelebb járunk az igazsághoz. Igaz, a tárgyak és szokások, melyek oly jellemzők e világra és korra, a 19. század közepén élték fénykorukat, mégis lehetett bennük valami maradandó és örök, ha egy részük még ma is szerves részét képezi mindennapjainknak. Szerencsére a vad...

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol