Vásárlási feltételek

Szállítási feltételek

A megrendelt árut jelenleg kizárólag Magyarországra futárszolgálattal tudjuk kiszállítani Önnek.
Az áru értékét a csomag átvételekor a szállítónak készpénzben vagy bankkártyával (MasterCard, Maestro, Visa, American Express) kell kifizetnie számla ellenében. 


A megvásárolt termékek házhozszállítása 6.900 Ft felett INGYENES!


Amennyiben valamely terméket készlethiány miatt nem tudjuk kiszállítani, és emiatt Önnek szállítási költség többlete merülne fel, úgy a szállítási költséget előzetesen telefonon leegyeztetjük Önnel.
A webáruházban szereplő termékek ára minden adóval és járulékkal terhelt, a fogyasztó által fizetendő bruttó árak.
Az áruk mellett található ár az ÁFA-t tartalmazza. A megrendelő lapon illetve a visszaigazoló levélben megtalálható a megrendelt termékek ára a szállítási költség valamint ezek összege, amely az átvételkor ténylegesen fizetendő összeget takarja. Az itt szereplő árak csak az internetes megrendelés esetén érvényesek.
A raktárkészleten lévő áruk kiszállítása 2 - 3 nap. Amennyiben a megrendelt termék nem szerepel raktárkészletünkben, kollégánk emailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást ad a várható szállítási határidőről. Ezért fontos, hogy olyan email címet és telefonszámot adjon meg, amin 10:00-18:00 óra között Ön elérhető.
A csomagokat a Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. (Ezért lehetőleg olyan helyre kérje a szállítást, ahol munkaidőben lehetősége van az átvételre, illetve valaki Ön helyett át tudja venni a csomagot. )
Kérjük a csomagot kézbesítéskor, a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és amennyiben sérülést észlel, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Amennyiben eltérést talál a számlázott és a szállított tételek között, esetleg az áru sérült, kérjük, az alábbi email címen ( info@wildwest.hu. ) vagy telefonszámon ( 06-30-506-8584, 06-1-439-0070 )jelezze munkatársunknak.

Elállás

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014 Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:
- postai cím: 1032 Budapest Szőlő u.84.
- fax: 439-00-69
- email: info@wildwest.hu
Ebből a célból felhasználhatja az alábbi elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

A terméket abban az esetben tudjuk visszavenni és az ellenértékét visszaadni, ha azt sértetlen állapotban kapjuk vissza.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített ellenszolgáltatást. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Garancia

Minőségi kifogás esetén a 49/2003. GKM rendeletben foglaltak szerint járunk el. A vonatkozó jogszabályok szerint a kifogást a lehető legrövidebb időn belül kell közölni a kötelezettel (forgalmazó).A fogyasztó a polgári törvénykönyvben meghatározottak alapján az alábbi szavatossági jogok közül választhat:
„(1) Hibás teljesítés esetén a jogosult
a) elsősorban — választása szerint — kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.” A kijavítás illetve kicserélésre vonatkozó határidőkről a polgári törvénykönyv nem határoz meg pontos határidőt:
„(2) A kijavítást vagy kicserélést — a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel — megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.”
A már említett rendelet szerint pedig:
„(1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést (...) megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.”

Termékeinkre a hazai jogszabályok kötelezően egyéves jótállási időt biztosítanak a 151/2003. Korm. rendelet alapján.
A Ptk alapján a szavatossági idő első fél évében (vásárlástól számított 6 hónap) minket terhel a bizonyítási teher, amennyiben nem értünk egyet a fogyasztó minőségi kifogásával. A fél év letelte után már a fogyasztón van a bizonyítási teher, így amennyiben a minőségi kifogás tekintetében nem értünk egyet, szakvéleményt kell szereznie, s amennyiben a szakvélemény igazat ad neki, a jogszabálynak megfelelően teljesítjük szavatossági igényeit.

A vitarendezési platform címe: https://webgate.ec.europa.eu/odr

Adatvédelem

Az Ön adatait a rendelés teljesítése, valamint a rendelés adatainak ellenőrzésének érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvényben megfogalmazottaknak megfelelően járunk el.

Az adatok kezelése bizalmasan, a hatósági előírásoknak megfelelően történik. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-74264/2014.

Adatvédelmi szabályzatunk: https://www.wildwest.hu/upload/files/adatvedelmi_szabalyzat_wildwest-hu-20180525.pdf

Elérhetőség

Amennyiben kérdései lennének a következő módon érhet el minket.

Wild West Store Kft.
1032 Budapest Szőlő u.84.
E-mail: info@wildwest.hu
Adószám: 12634756-2-41
Telefon: 06-30-506-8584, 06-1-439-0070 ( Hétfő : 13 – 18 , Kedd – péntek : 10 – 18 óráig)
Fax: 06-1-439-0069

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol