Szállítási információk

A megrendelt árut jelenleg kizárólag Magyarországra a GLS futárszolgálattal tudjuk kiszállítani Önnek.
Az áru értékét a csomag átvételekor a szállítónak készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetnie számla ellenében.

GLS ügyfélszolgálat címzettek részére: 06/29 88-67-00 vagy 06/20 890-0660

A  18.000 Ft alatti megrendelések esetén egységesen 1300 Ft + ÁFA költséget számolunk fel, amely  kiszállítási és az utánvét költséget tartalmaz.

Amennyiben valamely terméket készlethiány miatt nem tudjuk kiszállítani, és emiatt Önnek szállítási költség többlete merülne fel, úgy a szállítási költséget előzetesen telefonon leegyeztetjük Önnel.
A webáruházban szereplő termékek ára minden adóval és járulékkal terhelt, a fogyasztó által fizetendő bruttó árak.
Az áruk mellett található ár az ÁFA-t tartalmazza. A megrendelő lapon illetve a visszaigazoló levélben megtalálható a megrendelt termékek ára a szállítási költség valamint ezek összege, amely az átvételkor ténylegesen fizetendő összeget takarja.

A raktárkészleten lévő áruk kiszállítása 2 – 3 nap. Amennyiben a megrendelt termék nem szerepel raktárkészletünkben, kollégánk emailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást ad a várható szállítási határidőről. Ezért fontos, hogy olyan telefonszámot és email címet adjon meg, amin 10:00-18:00 óra között Ön elérhető.
A csomagokat a Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. (Ezért lehetőleg olyan helyre kérje a szállítást, ahol munkaidőben lehetősége van az átvételre, illetve valaki Ön helyett át tudja venni a csomagot. )
Kérjük a csomagot kézbesítéskor, a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és amennyiben sérülést észlel, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Amennyiben eltérést talál a számlázott és a szállított tételek között, esetleg az áru sérült, kérjük, az alábbi email címen ( info@wildwest.hu. ) vagy telefonszámon ( 06-30-506-8584, 06-1-439-0070 ) jelezze munkatársunknak.

Szemmel láthatóan sérülésmentes cipőt, csizmát veszünk csak vissza!

Amennyiben a visszaküldött terméken, sérülés vagy használat nyomai láthatóak úgy nem áll módunkban a vételárat visszafizetni illetve méretcsere feltételeit biztosítani.

 

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol