Ajándékozz vásárlási utalványt!

A vásárlási utalvány kizárólag Szőlő utcai üzletünkben (Budapest, III.kerület, Szőlő u.84.) vásárolható meg és váltható be, személyes átvétellel.

Az utalvány bármely értékben kiállítható, készpénzre nem váltható. Az utalvány összegéből készpénzt nem áll módunkban visszaadni.

https://www.wildwest.hu/hu/aktualis/ajandekozz-vasarlasi-utalvanyt

További információ: +36 1 439 00 70, +36 30 506 85 84

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol