Wrangler csizmák a Wild West Store kínálatában!

Elhoztuk Neked a Wrangler csizmák és félcipők utolsó megismételhetetlen darabjait - csak a készlet erejéig!

 
Az új Wrangler csizmáink nem csak lábbelik, hanem megmutatják a világnak ki vagy te igazán! Ez nem a megszokott vadnyugat, ez az Új Vadnyugat, ahol a szabadság még mindig számít, ahol bátran vállalhatsz kockázatot, hogy megvalósíthasd önmagad. Ehhez azonban kell egy megfelelő pár csizma.
 
Most soha nem látott árakon lehet Neked is stílusos Wrangler csizmád!
A termékek csak a készlet erejéig kaphatóak, érdemes gyorsan lecsapni rájuk, mert gyorsan fogynak! Ne késlekedj, nézz szét Wrangler csizmák webshopunkon, vagy gyere be személyesen üzletünkbe!
 
 
1032 Budapest, Szőlő utca 84.
 

 

Wild West Store

Üdvözlünk a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában.Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Most 5.000 Ft-ot, vagy 10% kedvezményt ér, ha feliratkozol hírlevelünkre!Csizma vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt adunk a termék árából (1 kupon 1 pár csizma vásárlására váltható be). Ruházati termék esetén 10% kedvezményt adunk a termékek árából (kalapokra és kiegészítőkre nem vonatkozik). Hírlevelünkre való feliratkozáskor emailben elküldünk Neked egy linket, melyre kattintva letöltheted utalványodat.

FELIRATKOZOM

5000 Ft-ot ér,
ha feliratkozol